Wat heb je nodig voor een Marama Rum Punch?
Donkere rum (0,5 deel)
Witte rum (1 deel)
Triple sec (0,5 deel)
Orgeat siroop of amaretto (0,5 deel)
Limoensap (van een halve limoen)
Angostura bitter (3 druppels)
Bruiswater / 7up
Hoe maak je een Marama Rum Punch?
Gebruik een shaker met ijs. Giet de rum, triple sec, orgeat (of amaretto) en verse limoen met een barmaatje in de shaker. Even krachtig shaken. Uitschenken zonder strainer (dus met het ijs) in een hurricane glas. Aftoppen met bruiswater of 7up. Hierna voeg je 3 druppels angostura bitters toe. Als laatste voeg je de munt toe net als je munt in de thee zou doen (op zijn kop dus). Garneren met een limoentje.
Tiki cocktails
Nog meer tropische tiki cocktails vind je in deze blog.
Deel je zelfgemaakte Marama Rum Punch via social media
Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.