Wat heb je nodig voor de Mango Pisco Sour?
Pisco (1,5 deel)
Mango sap (0,5 deel)
Limoen (sap van een halve limoen)
Eiwit
Angostura bitters
1 deel = 30 ml (hoeveelheden zijn per glas)
Hoe maak je de Mango Pisco Sour?
Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Begin met het eiwit te scheiden van het eigeel en voeg de helft van het eiwit in de shaker. Voeg met een barmaatje pisco toe (1 deel), een half deel mango sap en pers een halve limoen uit. Eventueel kun je nog wat suikersiroop toevoegen (max 5 ml). Goed shaken en uitschenken zonder ijs in het glas. Opdienen met mango of citroen garnering.
Deel je zelfgemaakte Mango Pisco Sour via social media
Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.