Hibiscus Royal feestelijke cocktail
Wil je met Oud & Nieuw een spectaculaire, originele bruisende cocktail voorschotelen aan je gasten? Pimp dan je champagne of prosecco in deze feestelijke Hibiscus Royal!
Porties Prep Tijd
1cocktail 2min
Porties Prep Tijd
1cocktail 2min
Ingrediënten
  • Champagne of prosecco75 ml
  • Hibiscus1 stuk
  • Siroop1 barlepel
benodigdheden
  • barlepel
  • cocktail pincet
Instructies
  1. Begin met een champagneglas
  2. Pak met je barlepel of een cocktail pincet 1 hibiscus uit de pot en leg deze onderin het glas
  3. Voeg geleidelijk prosecco of champagne toe in het glas tot het glas gevuld is
  4. Kort stirren in het glas met een barlepel zodat het goed mixt
  5. Even proeven. Wil je de cocktail zoeter maken dan voeg je met een barlepel nog 3-5 ml siroop toe
  6. Opdienen en proosten voordat je je eerste slok neemt. Santé!
Notities

Hybiscus Royal ingredienten